ICON_WARNING WARNING_CONFIG_FILE_WRITEABLE

Pearhead albumok
A kosár tartalma:

(0termék)
Bejelentkezés
Keresés
 


írjon be néhány szót, ami alapján keresni szeretne.

Részletes kereső
Kategóriák
Gyorsmenü

Információ


Pénznem


Szállítási információk

Személyes átvétel:

A megrendelést követően, telefonos egyeztetés után, lehetősége van a megrendelt terméket telephelyünkön (1158 Budapest, Késmárk utca 16. I em. 116) átvenni.

Megjegyzés az utánvétes szállításhoz:

Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag sérülésmentes, és tartalmát tételesen ellenőrizte. Ellenkező esetben nem áll módunkban sérülésre vagy hiányosságra vonatkozó reklamációját elfogadni.


Szállítás utánvéttel:

A megrendelt árukat, a megrendelést követően az e-mailben vagy telefonban egyeztetett határidőig kiszállítjuk. A kiszállítás szerz?dött futárszolgálatunkkal történik. Jelenleg a DPD Magyarország áruszállítói fogják kiszállítani. A kiszállítás költsége Magyarország területén 1.500,- Ft. A kiszállítás díját cégünk átvállalja, amennyiben a rendelés értéke eléri a Bruttó 30.000,- Ft-ot. Kiszállítás kizárólag hétköznap 8-18-óráig történik, pontos időpont megjelölés nélkül.
Amennyiben a kézbesít? az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményr?l ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett id?pontban megkísérli a kiszállítást. A csomagot a futárszolgálat munkanapokon 8-18 óra között szállítja.

Elállás joga a szállítás megkezdése előtt:

A megrendelést követően de még a kiszállítás előtt, joga van elállni a vásárlástól. Ezt az igényét elérhetőségeinken (albumcenter@albumcenter.hu ,06-1-410-1841) a kiszállítást megelőzendően jelezheti. Ebben az esetben vevőt, semmilyen költség nem terheli.

Elállás joga a szállítás után:

Amennyiben a megrendelt áruval nincs megelégedve, 8 napon belül visszaküldheti, de mindenképp jeleznie kell e-mailben vagy telefonon. Ellenkező esetben nem áll módunkban elfogadni a kifogásolást. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszaküldeni címünkre. Az albumcenter.hu, kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek a vásárlót terhelik, továbbá a díjmentes házhozszállítás költségeit utólag köteles megtéríteni. Ebben az esetben kedvezményes áraink helyett a DPD Magyarország mindenkori díjtáblázata az irányadó. Amennyiben a visszaküldött csomag a fenti feltételek mindegyikének megfelel, cégünk kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja.
Toplista


Copyright © 2019 Albumcenter.hu